Οι γεωδαιτικοί / σφαιρικοί θόλοι με την διάρθρωσή τους είναι αποδεδειγμένα ισχυρότεροι στο σεισμό, στον άνεμο και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, είναι δε οικονομικά αποδοτικοί και με θεαματικό σχεδιασμό.

Η Geodome κατασκευάζει γεωδαιτικούς / σφαιρικούς θόλους, δομές υψηλής ποιότητας, που αποτελούνται από γαλβανισμένες μεταλλικές ελαφριές δοκούς με βιδωμένους κόμβους. Ο τρόπος αυτός καθιστά την κατασκευή εύκολη στην συναρμολόγηση, την αποσυναρμολόγηση και την μεταφορά της σε άλλο σημείο.

Η Geodome έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει τις κατασκευές της ανάλογα με της ανάγκες σας και να στεγάσει καλαίσθητα και έξυπνα μεγάλους ή μικρούς χώρους που απαιτούν προστασία από καιρικά φαινόμενα.

Οι κατασκευές μας εκτιμάται ότι μπορούν να χρησιμοποιούνται πάνω από 20 χρόνια χωρίς συντήρηση! Εχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για bungalows, υπαίθρια εστιατόρια, εκθεσιακούς χώρους, ψυχαγωγία παιδιών και ενηλίκων, κατασκηνώσεις, γκαράζ, υπόστεγα, κατοικίες, θερμοκήπια, συνεργεία, καταφύγια έκτακτης ανάγκης κλπ.

Photos! Contact
Goran Z. Losic dipl.oec
+30.6945032901